Vinkit second hand- vaatteiden myyntiin

Second hand -vaatteiden myynti on yhä suositumpaa, mutta menestyksekkään myynnin takana on monia tekijöitä. Oikean second hand-liikkeen valitseminen ja hinnoittelu ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat myynnin onnistumiseen. Tässä kirjoituksessa jaamme muutaman vinkin second hand -vaatteiden myyntiin.

1.

Valitse vaatteillesi oikeanlainen kauppapaikka

Liikkeiden välillä on suuriakin eroja. Nykyään useampi second hand- liike erikoistuu tietynlaisiin vaatteisiin ja kannataa valita myyntipaikaksi sellainen, jossa käy asiakkaita, joissa sinun vaatteille on kysyntää. 

Me olemme erikoistuneet unisex ja streetwear- vaatteisiin.

2.

Hinnoittele realistisesti

On hyvä tarkistaa millä hinnalla samankaltaisia tuotteita on markkinoilla muilla second hand- myyntialustoilla. Jos vaatteella ei ole kysyntää, ei sillä ole arvoa. Toisaalta jokin tietty harvinainen tuote voi mennä kovemmallakin hinnalla kuin uutena. 

Hyväkuntoisista suosituista merkkivaatteista voi pyytää noin 50-60% alkuperäisestä myyntihinnasta, kun taas pikamuotiketjujen tuotteista 20-30% alkuperäisestä hinnasta. Jos tuotteessa on käytönjälkiä, niin hintaa kannattaa laskea reilusti. 

Jos hinnoittelu tuntuu hankalalta sen voi myös delekoida meille. Meillä on kokemus ja tieto siitä mikä tuote liikkuu parhaiten ja millä hinnalla. Tästä voit tutustua meidän täyspalveluun.

 

3.

Mainosta myyntipaikkaasi

Halutessasi voit vinkata myyntijaksostasi somessa ja tägäämällä @almostnewfi
jolloin voimme jakaa julkaisusi.

4.

Pese vaatteet ennen myyntiä ja tarkista kunto

Ennen myyntiintuontia kannattaa kaikki vaatteet pestä ja käydä läpi, että vaatteissa ei ole suurempia tahroja. Myyntiin ei kannata tuoda rikkinäisiä tai kulahtaneita vaatteita. Kengät on hyvä ainakin pyyhkiä.

5.

Siisitit hintalaput ja kokomerkintä

Saat meiltä käyttöösi hintalapuille tarkoitetut siistit hintalappupohjat. Meillä on hintalapussa kokomerkinnälle oma kohta johon voit merkata tuotteen koon. Näin asiakkailla on helppoa selata paikkaa ja katsoa kokoja ilman, että vaatteita tarvitsee ottaa pois henkarista.

6.

Myy sesonkien mukaan

Yleensä ihmiset etsivät tulevan ja kuluvan sesongin tuotteita. 

7.

Pidä myyntipaikka siistinä

Jätä siis pientä väljyyttä myyntipaikkaan. Voit täyttää myyntipaikkaa sitä mukaan kun se tyhjenee. Me hoidamme myyntipaikan siistimisen päivittäin sinun puolestasi. 

8.

Alennus

Myyntijakson viimeisimpinä päivinä on hyvä asettaa myyntipaikka alennukseen.

Tuo myyntiin tuotteita joiden uskot myyvän