We can do it

We can do it- palvelussa tuot tuotteesi meille myymälään, jonka jälkeen me hoidamme puolestasi vaatteiden hinnoittelun, höyrytyksen, esillepanon, alas oton ja myyntipaikan päivittäisen siivouksen. Lisäksi kiinnitämme hälyttimet arvokkaimpiin tuotteisiin. 

 

Myynnin seuranta hoituu helposti Deux -palvelulla.

 

Täytämme rekkiäsi sitä mukaan, kun vaatteita myydään.

 

Mainostamme mielenkiintoisia tuotteita @almostnewfi Instagram tilillä.  

 

Otamme vastaan tavarat, joita et halua myyntijakson jälkeen takaisin.

 

Hinta

55€ / 2 viikkoa

+ 50% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

 

* Suosittelemme tuomaan ainakin 15 vaatekappaletta myyntiin.

Voit varata we can do it- myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin. Katso tästä mitkä tuotteet myy meillä parhaiten

 

Kaikki myyntipalvelut

We can do it- myyntiehot

We can do it- palveluun sisältyy tuotteiden hinnoittelu, esillepano, höyryttäminen, arvokkaiden tuotteiden hälyttäminen ja tuotteiden pakkaaminen myyntijakson loputtua. Järjestelmässämme voit seurata myyntiä reaaliajassa.

 

We can do it- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan (50 %) ja Almost New:n (50 %) kesken. 

 

Tuotteet tulee olla toimitettuina meille viimeistään 4 päivää ennen myyntijakson alkua. Mikäli tuotteita ei ole toimitettu ja varausta maksettu 4 päivää ennen varauksen alkua, henkilökunnalla on oikeus perua varaus.

 

Varatessaan We can do it-myyntipalvelun asiakas antaa Almost New Oy:lle täydet oikeudet tuotteiden hinnoitteluun. Myyntijaksolle voit tuoda maksimissaan viisi (Ikea)-kassia. Täydennämme myyntipaikkaa sitä mukaan, kun tuotteita myydään.

 

We can do it-  tuotteilla on vähintään 14 päivän myyntiaika. Almost Newillä on oikeus jatkaa automaattisesti potentiaalisten tuotteiden myyntiä, jopa kaksi 2 kuukautta jos tuotteilla on suuri potentiaali tulla myydyiksi. Almost New ilmoittaa aina sähköpostilla, jos myyntijaksoa jatketaan. Asiakas voi halutessaani keskeyttää myyntijakson, mutta siitä tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@almostnew.fi.

 

Almost New ilmoittaa kun myyntijakso päättyy ja myymättä jääneet  tuotteet on noudettavissa myymälästä. 

 

Myyntijakson päätyttyä pakkaamme myymättä jääneet tuotteet kasseihin takaisin. Mikäli tuotteita ei noudeta seitsemän päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Yleiset säännöt

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Myyntiin ei saa tuoda kopio-tuotteita. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet. 

 

Myyntijakson voit varata sähköpostilla: info@almostnew.fi , puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Jos varaat myyntipaikan paikan päällä, myyntipaikka on maksettava varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. 

 

Tapauksissa, joissa maksu otettaisiin vasta jälkeenpäin provisiomaksu kohdistuu suoraan myyntituloon ja palvelumaksu on kiinteä summa.

 

Myyntipaikan voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen myyntijakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan. Mikäli olet estynyt myymään terveydellisistä syistä omalla myyntijaksollasi, voimme siirtää myyntijakson alkua.  

 

Kaikki myytävät tuotteet on hinnoiteltava Almost New:n omilla hinnoittelutarroilla, jotta kassajärjestelmämme pystyy lukemaan viivakoodit. Hinnoittelutarrat saat meiltä. Mikäli tuotteesta on irronnut hintatarra, henkilökunta joutuu siirtämään sen hintalaputtomille tuotteille varattuun erilliseen rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa myyntijakson päätyttyä. 

 

Myymälässämme käytetään hälytysjärjestelmää. Varkaudet ovat harvinaisia, mutta kuitenkin mahdollisia. Tarjoamme hälyttimiä käyttöön 1€/10kpl (You can do it) We can do it- palvelussa laitamme hälyttimet aina arvokkaimpiin tuotteisiin. Almost New Oy ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista. Almost New Oy ei vastaa myyntituotteiden tuhoutumisesta murron, tulipalon tai muusta yrityksestä riippumattomasta syystä. Myöskään sovitus tilanteissa tapahtuneet mahdolliset vaatteiden rikkoutumiset eivät ole Almost New Oy:n vastuulla.

 

Myyntijakson päätyttyä lopputilitys tehdään 7 arkipäivän kuluessa asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen.  Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

 

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Kuvaamme satunnaisen osan vaatteista sosiaaliseen mediaan. Voimme varata tuotteeen potenttiaaliselle ostaja-asiakkaalle maksimissaan 24 tunnin ajaksi. Myynnin edistämiseksi Almost New Oy:llä on oikeudet sijoittaa tuotteita vitriinin lisäksi esim. ikkunoille tai näkyvämmälle paikalle.

 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan kaikkia näissä myyntiehdoissa mainittuja Almost New Oy:n ohjeita ja sääntöjä. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.