Parhaiten myyvät second hand- tuotteet

Ajankohtaiset trendit

Myydyimmät vaatteet ovat trendien mukaisia, joten kannattaa

tarjota sellaisia vaatteita, jotka ovat nyt haluttuja. Vaatteen malli, materiaalit ja värit vaikuttavat myyntiin. Tällä hetkellä suosittuja tuotteita ovat väljät ja levenevät housut, Jalkapallopaidat, oversize-vaatteet, hyvät materiaalit, nahkatakit (esim. biker-takit ja MP-ajotakit) sekä 2000-luvun estetiikka. Grunge-tyyliset vaatteet ovat myös edelleen suosittuja.

Asusteet ja kengät

Parhaiten myyvät kengät ovat lenkkarit, esimerkiksi Adidas sambat tai Niken klassikkomallit. Lippikset ovat erityisen suosittuja kevät- ja kesäkaudella. Näyttävät sormukset ovat ehdottomasti suosituimpia koruja.

Brändit

Brändien vaikutus vaatteiden haluttavuuteen on suuri. Tässä on lista suosituimmista brändeistä: Carhartt, Dickies, Stone Island, North Face, Acne Studios, Samuji, Dr. Martens, Weekday, Eytys, Huf, Stussy, Levis, Uniqlo, Samsoe, Barbour, R-collection, Comme des Garcons, COS, Arket, A.P.C., J.Lindeberg, Fucking Awesome, Our Legacy, Palace, Marimekko, Nike ja Adidas.


Isot koot

Isojen kokojen vaatteet ovat aina haluttuja, koska monet etsivät oversize-tyylisiä vaatteita.

Kauden mukaiset tuotteet

Välikaudella myydyimmät tuotteet ovat kevättakit, kuten trenssitakit, bombertakit ja nahkatakit. Lisäksi T-paidat, lenkkarit, hupparit ja aurinkolasit ovat keväällä hyvin myyviä. Talvitakit kannattaa jättää odottamaan myöhempää syksyä.

Vintage-vaatteet

Vintage-vaatteet ovat suuressa kysynnässä, sillä ostajat etsivät usein ainutlaatuisia löytöjä. Jos sinulla on uniikkeja vintage-vaatteita, teet varmasti myyntiä. T-paidat ja collegepaidat ovat erityisen haluttuja.