You can do it

You can do it – palvelussa hinnoittelet ja asettelet tuotteet itse esielle. Myyntipaikkaan kuuluu reilu metrin leveä rekki, taso kengille ja kori pientavaralle. Tulostamme myymälässä sinulle hintalaput. Rekissä on tilaa noin 40 tuotteelle kerralla. Voit halutessasi täyttää rekkiä myyntijakson aikana. 

 

Hinnoittelu ja myynnin seuranta hoituu helposti Deux – verkkosivustosta. 

 

Mainostamme mielenkiintoisia tuotteita @almostnewfi Instagram tilillä.  

 

Pidämme myyntipaikan siistinä koko myyntijakson ajan

 

Vuokraamme varashälyttimä asiakkaan käyttöön

10kpl / 1€

 

Myyntijakson loputtua ottamme vastaan tavarat, joita et halua myyntijakson jälkeen kotiin.

 

Hinta

55€ / 1 viikko

90€ / 2 viikkoa

 

+ 15% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä

 

* Suosittelemme tuomaan ainakin 15 vaatekappaletta myyntiin

Voit varata you can do it- myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin. Katso tästä mitkä tuotteet myy meillä parhaiten.

Kaikki myyntipalvelut

You can do it- myyntiehot

Palveluun sisältyy henkarit, hinnoittelutarrat (rajaton määrä), hintalaput ja kiinnikkeet. Asiakas saa itse täydentää myyntirekkiään koko myyntijakson ajan, myymälän aukioloaikojen puitteissa. Henkilökunta pitää huolta rekin siisteydestä päivittäin. 

 

Myyjä saa tuoda tuotteensa myyntipaikalleen edellisenä päivänä 2h ennen myymälän sulkeutumista. Suosittelemme, että tuotteet on hinnoiteltu jo valmiiksi kotona. Rekkiä ei kannata kerralla täyttää liian täyteen, vaan mieluummin täydentää viikon mittaan. Suositeltu kappalemäärä tuotteille on noin 35 vaatekappaletta kerralla. Kengille on reilu metrin leveä taso ja säilytyslaatikko pientavaroille. Turvallisuussyistä tuotteiden täytyy olla niille määrätyillä paikoilla. Almost New lainaa sinulle henkarit, joten älä tuo omia henkareita, rekkejä tai lisäosia. 

 

Hintalaputonta tuotetta ei voi myydä ostajalle. Mikäli tuotteesta on irronnut hintalappu, henkilökunta siirtää tuotteen hintalaputtomille tuotteille varattuun rekkiin. Hintalaputtomia tuotteita säilytämme rekissä seitsemän päivän ajan. Epäselvissä merkinnöissä pidätämme oikeuden tulkita hinnan parhaamme mukaan. Emme myöskään vastaa näppäilyvirheistä.

 

Myyjä voi alentaa kaikkien tuotteiden hintoja alennusjaksolla ja silloin alennus koskee kaikkia myynnissä olevia tuotteita. Alennusjaksosta voi sopia henkilökunnan kanssa ja asiakas voi valita alennusprosentin itse. Henkilökunta vastaa myyntipaikan alennus ilmoituksesta. Yksittäisten tuotteiden hintaa vaihdettaessa on koko hintalappu vaihdettava.

 

Henkilökuntamme pitää päivittäin huolta rekin siisteydestä ja tekee parhaansa, että vaatteet löytävät tiensä takaisin oikeaan rekkiin. Myyntijakson lopuksi kannattaa kuitenkin silmäillä myymälä läpi ja katsoa ettei omia tuotteita ole vahingossa jäänyt asiakkailta toiseen rekkiin.

 

Myyntipaikka tulee olla tyhjä vuokra-ajan viimeisenä päivänä 2 tuntia ennen sulkeutumista. Varaathan tyhjentämiselle tarpeeksi aikaa, ettet jää seuraavan myyjän tielle. Mikäli myyjä ei tyhjennä rekkiään tai sovi tyhjennyksestä henkilökunnan kanssa sovittuun aikaan mennessä, joudutaan tyhjentämättömästä myyntipaikasta veloittamaan 20,00 € maksu. Sovitusta tyhjentämisestä veloitamme 10,00 € maksun. Mikäli tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Yleiset säännöt

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Myyntiin ei saa tuoda kopio-tuotteita. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet. 

 

Myyntijakson voit varata sähköpostilla: info@almostnew.fi , puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Jos varaat myyntipaikan paikan päällä, myyntipaikka on maksettava varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. 

 

Tapauksissa, joissa maksu otettaisiin vasta jälkeenpäin provisiomaksu kohdistuu suoraan myyntituloon ja palvelumaksu on kiinteä summa.

 

Myyntipaikan voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen myyntijakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan. Mikäli olet estynyt myymään terveydellisistä syistä omalla myyntijaksollasi, voimme siirtää myyntijakson alkua.  

 

Kaikki myytävät tuotteet on hinnoiteltava Almost Newin omilla hinnoittelutarroilla, jotta kassajärjestelmämme pystyy lukemaan viivakoodit. Hinnoittelutarrat saat meiltä. Mikäli tuotteesta on irronnut hintatarra, henkilökunta joutuu siirtämään sen hintalaputtomille tuotteille varattuun erilliseen rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa myyntijakson päätyttyä. 

 

Myymälässämme käytetään hälytysjärjestelmää. Varkaudet ovat harvinaisia, mutta kuitenkin mahdollisia. Tarjoamme hälyttimiä käyttöön 1€/10kpl (You can do it) We can do it- palvelussa laitamme hälyttimet aina arvokkaimpiin tuotteisiin. Almost New Oy ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista. Almost New Oy ei vastaa myyntituotteiden tuhoutumisesta murron, tulipalon tai muusta yrityksestä riippumattomasta syystä. Myöskään sovitus tilanteissa tapahtuneet mahdolliset vaatteiden rikkoutumiset eivät ole Almost New Oy:n vastuulla.

 

Myyntijakson päätyttyä lopputilitys tehdään 7 arkipäivän kuluessa asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

 

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Kuvaamme satunnaisen osan vaatteista sosiaaliseen mediaan. Voimme varata tuotteeen potenttiaaliselle ostaja-asiakkaalle maksimissaan 24 tunnin ajaksi. Myynnin edistämiseksi Almost New Oy:llä on oikeudet sijoittaa tuotteita vitriinin lisäksi esim. ikkunoille tai näkyvämmälle paikalle.

 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan kaikkia näissä myyntiehdoissa mainittuja Almost New Oy:n ohjeita ja sääntöjä. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.