Treasure

Haluatko myydä yksittäisen tai vain muutaman arvokkaamman tuotteen eteenpäin? Almost New Treasure- palvelussa voit tuoda 1-5 arvokkaampaa vaatekappaletta ja asustetta myyntiin.

 

Asusteet ja kengät asettelemme lukolliseen vitriininiin. Vaatteet laitamme määrättyyn myyntirekkiin esille ja kiinnitämme varashälyttimet tuotteisiin.

 

Hinta

 

0€ / 28 vuorokautta

 

+ 30% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

Voit varata Treasure -myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin. 

Katso tästä lista parhaiten myyvistä tuotteista

Kaikki myyntipalvelut

Tresasure- myyntiehot

Treasure- palvelu on tarkoitettu yksittäisille arvokkaammille tuotteille. Palveluun voit tuoda kerrallaan max 5
tuotetta. Palveluun sisältyy tuotteiden esillepano ja hintalappujen kiinnitys. Asusteet laitetaan esille vitriiniin ja
vaatteet Treasure-palveluun määrättyyn rekkiin tai esille muualle myymälään, esimerkiksi näyteikkuna. Treasure tuotteilla on 28 päivän myyntiaika.

 

Almost New treasure- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan 70 % ja Almost New:n 30% kesken.

 

Myynti tilitetään asiakkaan ilmoittamalle tilille viimeistään 7 pankkipäivän kuluttua myyntiajan päätyttyä. Mikäli
myymättä jääneitä tuotteita ei noudeta 4 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Yleiset säännöt

 

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi.
Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita ja pikku tavaroita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Myyntiin ei saa tuoda kopio-tuotteita. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet.

 

Myyntijakson voit varata sähköpostilla: info@stg-almostnew-staging.kinsta.cloud , puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Jos varaat myyntipaikan paikan päällä, myyntipaikka on maksettava varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä.

 

Myyntipaikan voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen myyntijakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan. Mikäli olet estynyt myymään terveydellisistä syistä omalla myyntijaksollasi, voimme siirtää myyntijakson alkua.

 

Kaikki myytävät tuotteet on hinnoiteltava Almost Newin omilla hinnoittelutarroilla, jotta kassajärjestelmämme pystyy lukemaan viivakoodit. Hinnoittelutarrat saat meiltä. Mikäli tuotteesta on irronnut hintatarra, henkilökunta joutuu siirtämään sen hintalaputtomille tuotteille varattuun erilliseen rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa myyntijakson päätyttyä.

 

Myymälässämme käytetään hälytysjärjestelmää. Varkaudet ovat harvinaisia, mutta kuitenkin mahdollisia. Tarjoamme hälyttimiä käyttöön 1€/10kpl (You can do it) We can do it- palvelussa laitamme hälyttimet aina arvokkaimpiin tuotteisiin. Almost New Oy ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista. Almost New Oy ei vastaa myyntituotteiden tuhoutumisesta murron, tulipalon tai muusta yrityksestä riippumattomasta syystä. Myöskään sovitustilanteissa tapahtuneet mahdolliset vaatteiden rikkoutumiset eivät ole Almost New Oy:n vastuulla.

 

Myyntijakson päätyttyä lopputilitys tehdään 7 arkipäivän kuluessa asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

 

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Kuvaamme satunnaisen osan vaatteista sosiaaliseen mediaan.

 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan kaikkia näissä myyntiehdoissa mainittuja Almost New Oy:n ohjeita ja sääntöjä. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.