Treasure

Haluatko myydä yksittäisen tai vain muutaman arvokkaamman tuotteen eteenpäin? Almost New Treasure- palvelussa voit tuoda 1-5 arvokkaampaa vaatekappaletta ja asustetta myyntiin. Minimi myyntihinta tuotteelle on 50€

 

Asusteet ja kengät asettelemme lukolliseen vitriininiin. Vaatteet laitamme määrättyyn myyntirekkiin esille ja kiinnitämme varashälyttimet tuotteisiin.

 

Myyntiaika 

28 päivää + madollinen lisäaika (max 60 päivää)

 

Hinta

Käsittelymaksu 2€ / tuote

+ 30% myyntiprovisio toteutuneesta myynnistä.

Voit varata Treasure -myyntipaikan alla olevan lomakkeen kautta.  Kerrothan viestissäsi minkä palvelun haluat varata ja miten pitkäksi aikaa. Huomioithan, että olemme painottaneet valikoimamme miesten & unisex vaatteisiin. 

Katso tästä lista parhaiten myyvistä tuotteista

Kaikki myyntipalvelut

Tresasure- myyntiehot

Treasure- palvelu on tarkoitettu yksittäisille arvokkaammille tuotteille. Minimi myyntihinta tuotteelle on 50€. Palveluun voit tuoda kerrallaan maksimissaan 5 tuotetta.

 

Palveluun sisältyy tuotteiden esillepano, hintalappujen kiinnitys ja hälytys. Asusteet laitetaan esille vitriiniin ja vaatteet Treasure-palveluun määrättyyn rekkiin tai esille muualle myymälään, esimerkiksi näyteikkuna. 

 

Almost Newin henkilökunta antaa konsoltaatiota, koskien tuotteen myyntihintaa. Kuitenkin asiakas määrittää itse myyntihinnan tuotteelle. 

 

Treasure-  tuotteilla on vähintään 28 päivän myyntiaika. Almost Newillä on oikeus jatkaa automaattisesti myyntijaksoa, jopa kaksi 2 kuukautta jos tuotteilla on suuri potentiaali tulla myydyiksi. Almost New ilmoittaa aina sähköpostilla, jos myyntijaksoa jatketaan. Asiakas voi halutessaani keskeyttää myyntijakson, mutta siitä tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@almostnew.fi. Almost New ilmoittaa kun myyntijakso päättyy ja myymättä jääneet  tuotteet on noudettavissa myymälästä. 

 

Almost New treasure- myyntipalvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan asiakkaan 70 % ja Almost New:n 30% kesken. Lisäksi veloitamme hinnaston mukaisen käsittelymaksun per tuote.

 

Myynti tilitetään asiakkaan ilmoittamalle tilille viimeistään 7 pankkipäivän kuluttua myyntiajan päätyttyä.

 

Mikäli myymättä jääneitä tuotteita ei noudeta 7 päivän kuluessa myyntiajan loputtua, siirtyy tuotteet Almost New:n omaisuuteen. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Yleiset säännöt

Almost New on second hand- liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Otamme myyntiin unisex/miesten vaatteita, asusteita, jotka ovat ehjiä, puhtaita ja hyvässä kunnossa olevia. Myyntiin ei saa tuoda kopio-tuotteita. Almost New:llä on oikeus poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet. 

 

Myyntijakson voit varata sähköpostilla: info@almostnew.fi , puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Jos varaat myyntipaikan paikan päällä, myyntipaikka on maksettava varauksen yhteydessä. Sähköpostilla tai puhelimitse tehty varaus on maksettava viimeistään tuotteiden toimittamisen yhteydessä. 

Tapauksissa, joissa maksu otettaisiin vasta jälkeenpäin provisiomaksu kohdistuu suoraan myyntituloon ja palvelumaksu on kiinteä summa.

 

Myyntipaikan voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen myyntijakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 päivää ennen aloitusta, perimme täyden rekkivuokran hinnan. Mikäli olet estynyt myymään terveydellisistä syistä omalla myyntijaksollasi, voimme siirtää myyntijakson alkua.  

 

Kaikki myytävät tuotteet on hinnoiteltava Almost Newin omilla hinnoittelutarroilla, jotta kassajärjestelmämme pystyy lukemaan viivakoodit. Hinnoittelutarrat saat meiltä. Mikäli tuotteesta on irronnut hintatarra, henkilökunta joutuu siirtämään sen hintalaputtomille tuotteille varattuun erilliseen rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa myyntijakson päätyttyä. 

 

Myymälässämme käytetään hälytysjärjestelmää. Varkaudet ovat harvinaisia, mutta kuitenkin mahdollisia. Tarjoamme hälyttimiä käyttöön 1€/10kpl (You can do it) We can do it- palvelussa laitamme hälyttimet aina arvokkaimpiin tuotteisiin. Almost New Oy ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista. Almost New Oy ei vastaa myyntituotteiden tuhoutumisesta murron, tulipalon tai muusta yrityksestä riippumattomasta syystä. Myöskään sovitus tilanteissa tapahtuneet mahdolliset vaatteiden rikkoutumiset eivät ole Almost New Oy:n vastuulla.

 

Myyntijakson päätyttyä lopputilitys tehdään 7 arkipäivän kuluessa asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli myyntiä tulee vielä tehdyn tilityksen jälkeen, on myyjä itse velvollinen ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme ja tarkistamaan saldonsa uudelleen. Tilitys voidaan suorittaa uudestaan myyntijakson päättymisen jälkeen myytyjen tuotteiden osalta.

 

Otamme vastaan tuotteet, joita ei haluta takaisin myyntijakson loputtua. Meille tarpeettomat tuotteet toimitamme hyväntekeväisyyteen.

 

Kuvaamme satunnaisen osan vaatteista sosiaaliseen mediaan. Voimme varata tuotteeen potenttiaaliselle ostaja-asiakkaalle maksimissaan 24 tunnin ajaksi. Myynnin edistämiseksi Almost New Oy:llä on oikeudet sijoittaa tuotteita vitriinin lisäksi esim. ikkunoille tai näkyvämmälle paikalle.

 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan kaikkia näissä myyntiehdoissa mainittuja Almost New Oy:n ohjeita ja sääntöjä. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.